Saray, Fit Show 2023’de Yeni Çözümlerini Sergiledi | BAU Teknolojileri Dergisi

Geliştirdiği öncü ve yenilikçi iç ve dış cephe çözümleriyle 1980’den bu yana geleceğin mimari yapılarının inşa edilmesinde büyük rol oynayan Saray Alüminyum, İngiltere’nin en büyük yapı ve inşaat fuarı olan Fit Show Birmingham’da sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

23-25 Mayıs tarihlerinde İngiltere’nın Birmingham kentinde yapılan ve iki yılda bir düzenlenen fuarda Saray Alüminyum yenilikçi ürünleri ile yerini aldı. 186 firmanın yeraldığı fuarda Saray mimari alüminyum sistemleri olan kapı-pencere, sürme ve cephe sistemlerinin yanında bu fuarda Saray Vertical Cladding dış cephe kaplama sistemi ile SF100 çit sistemini müşterilerinin beğenisine sundu.

Sektörde ilkleri ile öne çıkan Saray Alüminyum, geliştirdiği inovatif cephe elemanı VERTICAL sistem yapıların benzersiz ve modern bir cepheye kavuşmasında öncülük ediyor. Tüm yapı türlerinde uygulanabilen sistemin modüler olması dolayısı ile projelendirmesi ve uygulaması kolay ve hızlı yapılabiliyor. Diğer cephe kaplama yapı elemanlarına göre daha hafif yapıya sahip olması, köşe dönüşlü alanlarda özel çözüm detayları sunması ile yapıyı tamamen saran bir kabuk olarak yer alabilmesi, sistemin diğer alternatif cephe kaplama çözümlerinin ötesinde tercih edilen bir sistem olmasını sağlıyor.

Kapı, pencere, cephe ve küpeşte sistemleri, alüminyum kompozit panel, PVC kapı ve pencere sistemleri, panjur sistemleri, makine ve endüstri sektörlerinin ihtiyacı olan şekil ve büyüklükte sanayi profilleri ve standart kesitli profiller üreten Saray, fuarda İngiltere’den birçok ziyaretçisini standında ağırladı.

Fuarda Ürün Tarafındaki Yenilikler Paylaşıldı

Avrupa standartları çerçevesinde EN standartlarında, ürünler geliştiren Saray, hem zemin geçişe izin veren sürmeler, alüminyum kompozit paneller, Saray Cotta, Saray Vertical Cladding ve diğer dış cephe kaplama malzemeleri ile birlikte yüksek performanslı kapı pencere sistemlerini ziyaretçilerine tanıttı. Marka aynı zamanda binalarda enerji maliyetini düşürmede etkisi yüksek olan pencere seçimine yönelik çalışmalarıyla öne çıkıyor. Hava geçirimi, su sızdırmazlığı, rüzgâr direnci ve ısı yalıtım katsayısı bakımından alanının en üstün performans değerlerine sahip SLP Selective Plus Pvc Kapı ve Pencere Sistemleri, maksimum enerji verimliliği sağlayan pasif evler için ideal tercih oluyor. Sektörde ilk EPD belgelerine sahip Saray, üretim aşamalarında çevreye duyarlılığı ve geliştirdiği yüksek performans kriterlerine sahip kapı, pencere sistemleri ile daha sağlıklı ve sürdürülebilir binaların yapımında katkı sağlıyor.

Haberin devamı için tıklayın…